Blogg

Minnesota behöver hitta en erfaren ersättare för Jason Castro

Minnesota hade en gång en backup -catcher vid namn Matthew Lecroy, vars efternamn bara är en bokstav annorlunda än spelaren som snart kan bli den vanliga backstoppen för MLB. Nu när en skada har ställt Jason Castro utanför sidan för den här säsongen måste Minnesota på andra plats ersätta honom med en erfaren fångare.

Ett självklart val skulle vara TJ Realmuto of the Marlins, som gjorde honom tillgänglig under vintern som en del av deras ombyggnad. Tydligen är Miamis utropspris för högt, på grund av Realmutos lagvänliga kontraktstatus.

Den förre tvillingfångaren Kurt Suzuki kommer förmodligen att inhämta en förfrågan, men hans nuvarande lag Atlanta ligger på första plats och kommer inte troligtvis att skaka om sig genom att ta med sin veteranbackup. Få andra klubbar har lyxen av extra fångare, förutom möjligen indianerna.

Hur kommer tvillingarna att ersätta Jason Castro under lågsäsongen?

Cleveland har ett par begåvade mottagare i Big League -truppen, medan en av deras främsta framtidsutsikter också är en fångare. Francisco Mejia vid tjugotvå hade redan en del Major League -erfarenhet, men på grund av de två killarna framför honom har indianerna Mejia som försöker andra positioner i år.

Medan en handel med tvillingarna skulle göra det möjligt för Mejia att förbli i sin naturliga position, är det osannolikt att det blir en affär. Först och främst föredrar Minnesota wild en veteranfångare med erfarenhet av ett vimplarslopp. Tvillingarna behöver inte heller en långsiktig ersättare, bara en fångare att fylla i för Castro för resten av denna säsong. Det är också tveksamt om indianerna skulle göra en affär som skulle stärka ett Minnesota -lag som bara ligger en match bakom sig i ställningen.

Ett namn som dök upp passar verkligen kriterierna för erfarenhet och en kortare vistelse, och han förblir osignerad efter att ha ansökt om gratis byrå i november förra året. Även om Carlos Ruiz ledde Philadelphia Phillies till två vimplar samt ett World Series Championship, vid trettio nio år gammal skulle han anses vara gammal för de hårda kraven från en vardagsfångare.

Castro (knä) till IL; Stubbs återkallade

Det tar oss tillbaka till den tidigare tvillingfångaren med det franska namnet Matthew Lecroy. Han har varit ute av planen i över ett decennium och är för närvarande anställd som tränare i Minor! -Serien, så han kommer uppenbarligen inte att ersätta Castro.

Nej, nästa Minnesota -fångare blir inte Lecroy, men det borde vara Lucroy. Det är efternamnet på All-Star-fångaren Jonathan, som för närvarande kallar spel för friidrott.

Med Oakland i mitten av en ombyggnad och håller upp resten av lagen i American League West, skulle kontoret förmodligen vara villigt att ge Lucroy en topp -tio utsikter för tvillingarna. Eftersom han är signerad för bara 2018 skulle Minnesota helt enkelt hyra Lucroy för den här säsongen.

Att ge upp en möjlighet för en uthyrningsspelare kan tyckas kortsiktig, det är tills du funderar över tvillingarnas ställning i år. Alla i deras division förutom Cleveland befinner sig i ett ombyggnadsläge, vilket ger Minnesota många troliga segrar och en bra chans att upprepa som ett av Wild Cards om de inte kan övervinna indianerna.

Läs också Hur man börjar spela fotboll

You may also like...