Blogg

Gratis val för MLB -spel

GRATIS MLB -PICKS

Major League Baseball är en seriös attraktion för spelarna, inte minst eftersom MLB -säsongen som vanligtvis löper från april till november erbjuder totalt 2 430 matcher under perioden, men också för att Baseboll är ganska olik andra sporter i och med att det inte finns någon standardstandardspridning per armatur. MLB -plock för en enda bollspel kan komma i en mängd olika former, till exempel vadslagning på totalsumma, löplinje, terminer, parlays, propositioner, serier och så vidare.

Dessa otaliga MLB-val ger ingen brist på möjligheter för spelarna att göra bra vinster på sina val och har faktiskt fött modeller och metodiska metoder och scheman för att utan tvekan producera den mest statistiskt drivna sporten i världen. Även om satsningsmodeller för MLB -val kan gå framåt från år till år, är inget system perfekt och kan med rätta garantera vinster. Därför måste spelarna fortfarande ha en god förståelse för hur plockningar fungerar i MLB och användbara strategier.

Moneyline plockar

För att komma igång med MLB -plock måste spelarna ha ett fast grepp om pengarna eftersom det är det mest populära valet i sporten. Enkelt uttryckt behöver spelaren bara välja vinnaren av ett spel. Precis som i de flesta andra sporter har ett basebollspel en underdog och en favorit. Skillnaden ligger i oddsen inte poängspridningen. Till exempel, i ett spel mellan Boston Red Sox (+300) och Los Angeles Angels (-330), är änglarna en -330 favorit över Red Sox, vilket betyder att om du går för detta MLB -val vill du satsa -330 för att vinna -100. Det vill säga, om änglarna vinner spelet, kommer bookmakern att betala dig 430 dollar -din första insats på 330 dollar och de 100 dollar som vinner. Bookmakers har ibland mer betydande odds på underdogen eftersom det anses vara en större risk än att satsa på favoriten.

Kör radval

Run line -satsningar är ganska lika pengaspel i MLB men med en extra twist. Här väljer du inte bara en vinnare för ett MLB -spel, du satsar också på att det vinnande laget kommer att vinna med ett visst antal körningar eller förlora spelet med mindre än ett specifikt antal körningar. I huvudsak är körlinjen en -1,5 eller +1,5 punkts spridning tilldelad till båda sidor i en MLB -matchning. Medan minus visar favoriterna, visar det positiva tecknet underdogs. Om du satsar på en MLP -körning för favoriterna satsar du på att de vinner med minst två körningar. Om den gynnade sidan bara vann med en enda körning hade du tappat din insats. Att välja en löplinjepick på underhunden indikerar att du tror att underdog -sidan bara kommer att förlora med en körning eller vinna spelet direkt.

Över-under spel

Vissa spelare vill undvika att fatta beslut om vem som vinner ett MLB -spel men satsar bara på den totala kombinerade poängen för ett lag eller spel. Det är här Over/Under -valen kommer till nytta. De kallas ibland för totala satsningar och är insatser om huruvida det totala antalet körningar som görs i ett basebollspel kommer över en viss gräns eller under den. Bookmakers använder vanligtvis ett antal faktorer för att komma fram till en vald gräns för över- och undervalen och dessa siffror erbjuder ofta samma utbetalningssiffror. Om en över/under -plockning är inställd på 9,5 betyder det att du kommer att kräva att den kombinerade poängen är nio eller mindre om du satsade på under. Om du satsade på över behöver du tio med väldigt lite att välja mellan de fattiga och stora lagen.

Läs också Hur man spelar inomhus minigolf – Nybörjarguiden

You may also like...