4 köptips för rätt fotbollsskor

Fotbollsskor är en av de viktigaste sakerna när det gäller att spela fotboll. Medan dina fötter spelar den största rollen, är dina klossar inte mindre viktiga. På fältet rör du dig soccer enkelt om du har kvalitetsskor. Dessutom ger knopparna dina fötter skydd medan du spelar. När du köper ett par klossar är det några saker du bör tänka på.

Go Light

Se till att du väljer ett bra par klossar som är de lättaste. Egentligen hjälper lättare klossar dig att springa snabbare och längre utan att bli trött. Å andra sidan gör tyngre klossar det svårare för dig att röra dig. Istället känns de tyngre efter lite och man tröttnar snabbt. Om du råkar vara en forward och angriper mycket, föreslår vi att du alltid går för ett par lätta skor. Å andra sidan, om du råkar vara en försvarare, är att köpa ett tyngre par ett bättre val, eftersom det kommer att ge en högre skyddsnivå. Och skydd är vad du behöver i början.

Klossarna måste passa dig

En annan viktig faktor är skonas passform. Om paret är lätt men inte passar dig, är det inte till någon nytta. Hur ser du till att klossarna passar dig? Tja, ett enkelt sätt att göra det är att prova klossarna när du är i butiken. Detta ger dig en känsla för skorna. Som en allmän regel bör avståndet mellan skospetsen och din stortå vara cirka en halv tum. Om avståndet är större kommer du att riskera blåsor. Med andra ord är det en dålig idé att bära större skor.

Lekfältet

Om du också ska använda klossarna på våtmark för det mesta föreslår vi att du först testar syntetiskt överdel. I dessa klossar är den övre delen tillverkad av konstfiber. Det fina med dessa klossar är att de suger upp en hel del vatten. Men läderskorna kan inte göra det.

Ett annat bra val är klossar som är utformade för inomhusfält eller gräs. Men om du inte har en stor budget och du har råd att köpa bara ett par, bör du välja ett par markklossar.

Cleats gör inte de bästa spelarna

Slutligen är det mycket viktigt att tänka på att ett par avancerade klossar inte kommer att göra dig till nästa fotbollsspelare. Det är inte funktionerna som gör dig till en av de bästa spelarna. Till viss del beror det på din naturliga talang, hårt arbete och övning. Du kommer bli förvånad över att veta att några av de största fotbollsnamnen tillhör platser, till exempel Chile och Brasilien. De började spela fotboll på gatorna eller på stränderna utan skor.

Lång historia kort, ett bra par klossar kan ge dig en fördel framför andra, men du kan inte bara vinna ett spel baserat på hur många funktioner dina klossar har. Din framgång beror på ditt hårda arbete, talang och andra saker.

Läs också Gratis val för MLB -spel